Blog Highlights

Straks op TV5MONDE

Sinds 2007 krijgt Jérôme Colin in zijn taxi iedereen aan het praten. De beste momenten uit de uitzending 'Hep Taxi!' met vele anekdotes, onthullingen en intieme ontmoetingen met de wereld van kunst en entertainment. Presentatie: Jérôme Colin.
Een onderhoud met een gast in het hart van de politieke, economische of culturele actualiteit... Presentatie: Patrick Simonin.
In kroniek van het dagelijks leven in de Mistral, een volkswijk in Marseille, met zijn vreugde, drama's, liefde en haat, zijn geheimen. Crônicas do dia-a-dia do Mistral, bairro popular de Marselha. Suas alegrias, dramas, segredos, histórias de amor e ódio. Com: Michel Cordes (Roland), Anne Decis (Luna...
4 augustus 1983. Na een staatsgreep wordt de jonge revolutionair Thomas Sankara president van Oppervolta, het toekomstige Burkina Faso. Politieke onafhankelijkheid van het land, onderwijs voor jongeren, vrouwenemancipatie, uitroeien van corruptie, Sankara wordt door de jongeren aanbeden maar achter de...

Binnenkort op TV5MONDE

Buiten de huizen, appartementen en lofts in elke stijl en prijsklasse die Cédric Wautier voor ons bezoekt, geeft dit woningmagazine juridisch, praktisch, technisch, energetisch en esthetisch advies, zonder de onmisbare rubriek met doe-het-zelf tips te vergeten. Presentatie: Cédric Wautier, Virginie Jacob.
Een onderhoud met een gast in het hart van de politieke, economische of culturele actualiteit... Presentatie: Patrick Simonin.
Luc Noël leeft zijn passie voor tuinieren uit en geeft praktisch advies voor het laten groeien, verfraaien of decoreren van tuinen. Presentatie: Luc Noël.
Het team van "Chroniques d'en haut" gaat wekelijks op ontdekking in een gebergte of vallei of verdiept zich in een traditionele of moderne activiteit die nauw verbonden is met de bergen. Het programma omvat reportages over ongewone plaatsen of (al dan niet beroemde) personen die een bijzondere...

{{ airing.blocktitle }}

 

{{airing.now.datetime }} {{airing.now.duration}} min

 

{{airing.next.datetime }} {{airing.next.duration}} min

Partners