Blog Highlights

Straks op TV5MONDE

Ontdekking van het nieuwe muzikale talent uit Guadeloupe, Martinique, Frans Polynesië, Nieuw-Caledonië, Guyana en La Réunion. De kandidaten strijden eerst binnen elk gebied tegen elkaar en treden vervolgens op in een super finale die de talenten van morgen zal aanwijzen!
Atacama, op zoek naar water De Atacama-woestijn in Zuid-Amerika is een van de droogste van de planeet: op sommige plaatsen is al 500 jaar lang geen druppel water gevallen. De kleine gemeenschappen en de ecosystemen lijden er het meest onder. Wetenschappers mobiliseren zich om de hulpbronnen te beheren en...
Kunstverzamelaars vechten om hem en de musea zijn zich daar nog steeds niet van bewust. De Zwitsers schilder en tekenaar Walter Mafli, die in december 2017 op de leeftijd van 102 jaar overleed, is in de loop der tijd een van de boegbeelden van Léman geworden. Hij ontrolt het relaas van zijn leven dat zich...
Een klein, tijdloos café. Op een plein in een buitenwijk, tegenover het kerkhof: l'Hirondelle. Elke dag om half zeven beginnen de klanten binnen te stromen, met hun opmerkingen die verzonnen lijken. Deze pareltjes zijn door de jaren heen door Jean-Marie Gourio verzameld... Regie: Jean-Michel Ribes (...

Binnenkort op TV5MONDE

Een onderhoud met een gast in het hart van de politieke, economische of culturele actualiteit... Presentatie: Patrick Simonin.
Op het programma: - Focus op klokkenmaker Jean-Baptiste Viot - Ontmoeting met sterrenchef Michel Rostang - Verkenning in het teken van jazz - Jong talent met Prune en haar rokken Presentatie: Katherina Marx.
Wekelijks actualiteitenmagazine, in het Frans ondertiteld, dat terugkijkt op de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen week. Presentatie: Valérie Tibet.
Reismagazine dat van stad tot stad rondtrekt om ons de erfenis en de muzikale, literaire, historische, geografische en vooral culinaire schatten van de Franse regio's te leren kennen. Presentatie: Vincent Ferniot.

{{ airing.blocktitle }}

 

{{airing.now.datetime }} {{airing.now.duration}} min

 

{{airing.next.datetime }} {{airing.next.duration}} min

Highlights

Partners